Fluitsma en van Tijn Band – Nieuwe website

Na een middagje brainstormen waren de heren PGK en van Tijn het snel eens. De Band van Eric van Tijn en zijn compaan Jochem Fluitsma gaat het land in om concerten te geven!

Crazylions mag de website maken voor de Fluitsma en van Tijn Band. De Fluitsma en van Tijn Band is een begeleidingsband van formaat en artiesten zoals Marco Borsato, Paul de Leeuw, Alain Clark, Ilse de Lange, Nick en Simon worden vaak begeleid door deze geweldig goede band.  Meer hierover in augustus.

Kort over Eric van Tijn

Nu zijn nieuwste muzikale aanwinst Rochelle een nummer 1-hit te pakken heeft en het album van Glennis Grace goud is geworden kan Eric van Tijn zijn geluk niet op. Onlangs was er al volop vreugde bij Eric toen Rochelle het programma X-factor won. De producer laat via zijn Twitter weten vanavond de champagnefles open te gaan trekken van blijdschap: “Ja, hoe breng ik dit nog ingetogen?!? JAJAJAWHOEHOEHAHA!!! Album Glennis Grace GOUD!!!!! Nou……t gaat best lekker zo….HEERLIJK! Rochelle`s No Air binnen op 1!! Strong binnen op 6!! SENSATIONEEL!!!!!! Ik ga maar weer naar de slijter qua champagne, haha”.

0 reacties

Laat een antwoord achter