PGK Events & PersonaGrata

Datum:8 november, 2013 Categorie:

PGK Events & Persona Grata

PGK Events is een artiestenbureau en evenementenbureau uit Groningen. PGK Events organiseert evenementen en regelt de boekingen van verschillende artiesten van binnen en buitenland.

Crazylions heeft een hele nieuwe website neer gezet die er voor zorgt dat het bedrijf PGK Events meer professionaliteit uitstraalt en zo meer klanten weet de trekken. Door middel van een duidelijk ontwerp en een heldere beeldende uitleg wat PGK Events doet, zal deze vernieuwde website voor meer klanten zorgen.

scherm

peter-groot-kormelink

CrazyLions krijgt van mij een dikke wraaaooow….

Toen ik doorkreeg dat mijn bedrijf het zonder een goede website en bijbehorende vindbaarheid via Google in de toekomst wel eens heel moeilijk zou kunnen krijgen, ben ik gaan zoeken. En waar zoek je dan? Nou iemand die iets met SEO kan en dus zelf ook hoog in Google staat. Uiteindelijk vond en koos ik voor de overduidelijk aanwezige kennis en vasthoudendheid tijdens het eerste gesprek met CrazyLions. Onmisbare eigenschappen voor mijn plan de campagne. Dat dit vervolgens naast een professionele uitstraling van mijn bedrijf ook werd omgezet in een nummer 1 positie in Google, was zelfs meer dan ik waarop ik had gehoopt.

 

Peter Groot Kormelink