Uw website bovenaan in Google? Wij regelen het!

Meer bezoekers en meer verkopen

Adverteren via Google Adwords? Wij helpen u graag!

Meer bezoekers en meer verkopen

Wij zijn de Zoekmachine Optimalisatie experts van Nederland!

Gegarandeerd een top 10 positie!

Website laten maken door professionals

een website met bezoekers

bouwen website maken

Wij zijn niet alleen websitebouwers; wij zorgen ervoor dat onze klanten omzet gaan genereren. Om dit voor elkaar te krijgen maken wij een plan waarin de website vaak de hoofdrol speelt.

Een website maken voor de bezoekers

Door te onderzoeken hoe we uw onderneming via het internet succesvoller kunnen maken, in plaats van te kijken hoe we een mooie website kunnen bouwen, creëren we een website die klanten oplevert. Het gaat hierbij niet alleen om het online verkopen van goederen of diensten, maar ook om de presentatie van winkels en bedrijven waardoor er meer klanten op locatie komen in de winkel of zaak.

Het bouwen van een website gaat dus altijd gepaard met een degelijk onderzoek naar de mogelijkheden en kansen. Hierbij kijken we ook naar de mogelijkheden voor on- en offline marketing in de vorm van flyers, brochures, advertenties op internet of de vele andere mogelijkheden die er binnen de nieuwe media liggen.

Complete website maken inclusief teksten, foto's en producten

De websites die wij realiseren worden kant en klaar afgemaakt. Teksten en foto’s plaatsen wij zelf zodat alles er op-en-top uitziet. Dit is heel belangrijk. Woord en beeld geven een duidelijke boodschap en zorgen dat een website doet wat hij moet doen: omzet bereiken.

Wij laten zien wat er op uw website gebeurt

Bij een website draait het om de bezoekers. Alle websites worden door ons voorzien van intelligente software zodat wij precies weten wat de bezoekers op de website doen. Hierdoor kunnen wij later aanpassingen maken om iedere bezoeker meer waardevol te maken.

Wekelijks tot maandelijks houden wij contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat alles up-to-date blijft. We bespreken onze ideeën en beantwoorden eventuele vragen. De klant krijgt hierdoor een duidelijk beeld van de functie van zijn of haar website. 


Werkwijze voor het maken van een website

Door onze unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat een website bezoekers en klanten oplevert.

werkwijze website maken

Bekijk hier onze werkwijze

Meer weten?

Gebruik het contactformulier,
mail naar: info@crazylions.nl,
of bel: 06 81 51 78 44

Gratis website check!

Vraag een gratis website check aan en laat u informeren over hoe u meer bezoekers en klanten krijgt.